FlowSleeping

Slaapspecialist

Over ons

Vanaf 1982 staan wij aan de wieg van een gezonde nachtrust. Aan ‘natuurlijke ondersteuning’ herken je ons gedachtegoed. Dat doen wij in combinatie met ‘vrij bewegen’. Als slaapspecialist ontwikkelde ons familiebedrijf daarom een natuurlijk beweeglijk slaapsysteem dat meebeweegt met élk lichaam. Ergonomisch en verantwoord.
“Flowform is een natuurlijk dynamisch slaapsysteem dat meebeweegt met élk lichaam.”

Erkend door fysiotherapeuten

Bij de ontwikkeling van het FlowSleeping slaapsysteem hebben wij als slaapspecialist nauw samengewerkt met belangrijke fysiotherapeuten. Oorspronkelijk werden we vooral bekend in de wereld van de fysiotherapie. Veel fysiotherapeuten waren direct verheugd met de resultaten van ons FlowSysteem. Dat kwam vooral door het effect op de werking en houding van het lichaam. Onze systemen zorgen namelijk voor een verantwoorde drukpuntenverdeling. Ideaal dus om het lichaam weer gezond in balans te krijgen.

Internationaal geliefd

Ondertussen is ons familiebedrijf stevig uitgegroeid tot een internationaal vertegenwoordigd merk. Onze slaapsystemen krijgen steeds meer volgers. Ook krijgen onze systemen steeds meer rugdekking vanuit de sportfysiotherapie en sportartsen. Bovendien heeft de wellnesswereld ons ontdekt. Menig Zwitsers hotel verwent ondertussen zijn gasten met onze bedden. Daar zijn wij als slaapspecialist stiekem best trots op.
“Steeds meer ambassadeurs evenals rugdekking vanuit de sportfysiotherapie en de sportmedische wereld. ”

Zuiver maatwerk, met elkaar

We hebben het alleenrecht om onze systemen te ontwikkelen en te produceren. Met de tweede generatie Bas & Sophie Kuijken geven we nóg meer richting aan onze unieke koers. De grote groei die wij als slaapspecialist hebben mogen ervaren, is ongekend. We blijven immers trouw aan onze klanten, onze leveranciers en aan onszelf. We hechten daarbij aan korte lijnen.

Zowel de ontwikkeling als de productie hebben wij in eigen hand. Dat doen we vanuit Bladel. We werken daarbij samen met een aantal lokale bedrijven. Deze vertrouwde partners verzorgen de onderdelen voor onze bodems en matrassen. Zo staan we garant voor zowel de voortgang als de kwaliteit. Dat noemen wij zuiver maakwerk, met elkaar.

“Zuiver maakwerk, met elkaar.”

Door mensen, voor mensen

Kwaliteit en passie kenmerken onze slaapsystemen. Dat geldt voor de ontwikkeling, de productie én de levering bij de klant. Zo bieden wij iedereen een verantwoorde slaapoplossing. Daar zijn wij als slaapspecialist van overtuigd. En dus slaapt iedereen goed! Slaap lekker!