FlowBox

FlowBox

FlowBox, de ombouw voor jouw bed

Onze slaapsystemen passen in elke bed ombouw. Een nieuwe bed ombouw is dus niet nodig. Dat komt omdat de flexibele maatvoeringen zich aan jouw ledikant aanpassen. Je kiest dus zelf wat je écht nodig hebt. Liever een compleet nieuw bed met bedombouw? Dan hebben wij de FlowBox, op maat gemaakt én uit eigen collectie.
“De FlowBox is een luxe ombouw met het geïntegreerde InterFlow of FlowForm slaapsysteem.”

Stijlvol én goed uitgerust

De FlowBox is een luxe ombouw met een van onze geïntegreerde slaapsysteemvarianten. De ombouw is gemaakt van chloroformvrij verlijmde populieren multiplex. Als bedombouw past ie naadloos bij onze slaapsystemen en matrassen. De FlowBox heeft bovendien een aangename bed zithoogte. En dus stap je makkelijk in en uit bed.

De uitstraling van een boxspring en het gemak van een uitgerust slaapsysteem? Dan is de keuze voor deze stijlvolle ombouw snel gemaakt. We maken ze zelf, en hebben de productie in eigen hand. Dankzij onze korte lijnen kunnen we aansluiten op jouw behoefte en wensen. Dat geldt voor de maatvoering en voor de uitstraling.

In diverse uitvoeringen

Smaken verschillen. Daarom hebben wij diverse designs beschikbaar. Kies dus zélf de uitstraling van een boxspring met daarin onze klasse comfort. Ook qua onderstel valt er genoeg te kiezen. Zoals gezegd zijn wij goed uitgerust om je comfort te bieden. We zijn namelijk sterk in maatwerk. Ter illustratie laten we je het graag zien. Onze stijlvolle bedombouw mogelijkheden delen we dus graag. En, op welk materiaal mag jouw bed rusten? Heb je ook nagedacht over nachtkastjes of een bedbankje? Hoe mag het hoofdbord eruit komen te zien? Wij maken het!

Voorbeelden

Jouw bed bekleed

De FlowBox is onder andere verkrijgbaar in vier verschillende designs. Elke variant is bekleed met een soft rand van 5cm. De box kan, desgewenst afneembaar, bekleed worden met:

  • stofbekleding van 100% gerecycled materiaal, verkrijgbaar in 23 kleuren en met de hand wasbaar
  • stofbekleding, verkrijgbaar in 20 kleuren en wasbaar met een wolwasprogramma
  • imitatieleer