België

ERGOCOACH

Als je lijf je lief is, laat je dan adviseren door Ergocoach. Naast advies en opleiding biedt Ergocoach ook top-ergonomisch, duurzaam materiaal aan. Zit-sta bureaus, zit-sta stoelen en een uitzonderlijk individueel aanpasbaar slaapsysteem. Alleen dát materiaal dat effectieve oplossingen biedt. Persoonlijk advies aan huis, demo, levering en afstelling naar persoonlijke behoeften door een ergonoom zijn inbegrepen. Ergocoach brengt ergonomie tot bij jou. Letterlijk en figuurlijk. *Open op afspraak

Lees meer...

Interior Gent

Met onze collectie, op een natuurlijke manier afgewerkte meubelen en slaapsystemen, creëert u een thuis op maat. Wij houden ervan creatief, met jou, mee te denken om zo die gedroomde ‘leefplek’ in te richten. De massieve en vol-houten meubelen hebben een hedendaags design die passen in jouw leefruimte, slaapkamer, hal of keuken. *Van dinsdag t/m vrijdag tussen 12.30 en 14.00 gesloten.

Lees meer...

FJORD Design & Kids

Al 30 jaar presenteren Arlette en Willy u in hun toonzaal en op de website hun zorgvuldig samengesteld aanbod van diverse design collecties. Onze meubelen kenmerken zich door originaliteit, tradities, veelal kleinschalige maar hoogwaardige productie, natuurlijke materialen en liefde voor het vak.

Lees meer...

Noordkaap Beerzel (Putte)

Noordkaap staat voor oerdegelijke meubelen gemaakt uit natuurlijke materialen en met respect voor gezondheid en milieu. Ecologisch design – daar gaan we voor! Al ruim 20 jaar geloven wij rotsvast in de kwaliteit van onze producten en zorgen tijdens uw bezoek voor geduldige begeleiding en proberen al uw vragen steeds met kennis van zaken te beantwoorden.

Lees meer...